Panimo­ravintola

Avataan syksyllä 2025

Maltaan, humalan ja suomalaisen graniitin pyhä liitto.

Mitä ankarammiksi ajat käyvät, sitä mukavampia kohtaamispaikkoja tarvitaan. Panimoravintolamme puitteet suunnitteli Eliel Saarinen yli sata vuotta sitten. Suojeltuihin sisätiloihin avaamme kokeellisen ja kunnianhimoisen panimon, jonka tarjonnasta nautit viihtyisässä panimoravintolassamme. Istahda alas, nuuhki tunnelmaa ja helli makunystyröitäsi. Oluet ja ateriat myös mukaan.

Höyry­panimosta se alkoi

Emme lähde liikkeelle tyhjästä. Jo vuonna 1864 sanomalehdessä mainostettiin, että "höyrypanimosta Kluuvin kaivon läheltä saa erinomaisen hyvää olutta". Höyrykoneet ovat jääneet historiaan, mutta kunnia asianamme on valmistaa jälleen erinomaisia panimotuotteita Helsingin ydinkeskustassa.
Kuva: Helsingin kaupunginmuseo
Vaihtuva valikoima käsityöläisoluita
"Hekumallisen hyvien omien panimotuotteidemme ohella meillä on ilo tarjota olutharrastajien
parhaiksi reittaamat oluet."

Jan Grehn
panimovastaava, Kellotornin yrittäjä
Gourmet-katuruokaa
"Kokkaamme gourmet-katuruokaa rakkaudella kahdessa keittiössämme. Loihdimme asiakkaillemme ateriat isoon ja pieneen nälkään."

Sandro Riccio
ravintolavastaava, Kellotornin yrittäjä

Kellotorni
Panimoravintola ja tapahtumakeskus
Helsingin Päärautatieasema
Kaivokatu 1
00100 Helsinki
010 579 4444
tapahtumat@kellotorni.fi

Tilaa uutiskirje

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Olen kiinnostunut Kellotornin
Tietosuojaseloste